Polka grill og spiseri er et spennende nytt konsept som ble etablert i 2023, hvor man tilbyr fantastiske lokale råvarer som gjestene selv kan grille på egne grill-bord. Polka har også et kafekonsept på dagtid som er tilknyttet Stavanger Torgterasse.
Din rolle som kokk
Som kokk hos oss blir du en sentral del av teamet på Polka, med ansvar for å:
- Tilberede og presentere smakfulle retter i tråd med vår meny.
- Daglig rengjøring i henhold til rutiner og diverse oppgaver på kjøkkenet.
- Samarbeide med teamet ditt for å skape gode matopplevelser for våre gjester.
- Kunne jobbe dag- og kveldskift.
Vi ser etter deg som
- Har erfaring som kokk eller annen relevant erfaring. Fagbrev er bonus.
- Har lidenskap og interesse for mat
- Er utadvendt og serviceminded
- Jobber like bra selvstendig, men også i team.
- Har gode samarbeidsevner og en god kommunikasjonsevne
- Trives i et hektisk miljø og med varierte arbeidsoppgaver
- IK-mat/HAACP
- Kan minst et skandinavisk språk og engelsk.
Hva tilbyr vi:
- Være med å bidra til at Polka får sin plass på markedet.
- Faglig utvikling.
- Spennende utfordringer og variert arbeidshverdag.
- Du er tilknyttet Fish and Cow og kan få muligheten å jobbe der også.
Hva er Polka?
Polka er et grill- og kafékonsept som ligger i etasjen over Fish and Cow. På dagtid er det en kafé som serverer lunsj. På kveldstid forvandles Polka til en innovativ sosial dining-opplevelse hvor gjester kan grille sin egen mat på ett av våre 11 koreanske grillbord.
Vi gleder oss til å høre fra deg!
Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller dersom du har noen spørsmål. Søknader blir vurdert fortløpende.
Kontaktinformasjon og søknad sendes til
Daglig leder
Anna Caroline Rusdal
dl@bytango.no
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Polka Grill and Eatery is an exciting new concept established in 2023, offering fantastic local ingredients that guests can grill themselves at their own grill tables. Polka also features a café concept during the day, located at Stavanger Torgterrasse.
Your role as a chef
As a chef at Polka, you will play a central role in the team, with responsibilities to:
- Prepare and present delicious dishes in line with our menu.
- Perform daily cleaning tasks according to routines and assist with various kitchen duties.
- Collaborate with your team to create memorable dining experiences for our guests.
- Work both day and evening shifts.
We are looking for someone who:
- Has experience as a chef or other relevant experience (a professional certificate is a bonus).
- Is passionate about and interested in food.
- Is outgoing and service-minded.
- Works well both independently and in a team.
- Possesses strong collaboration and communication skills.
- Thrives in a busy environment with varied tasks.
- Is knowledgeable about food safety (IK-Mat/HAACP).
- Speaks at least one Scandinavian language and English.
What we offer:
- The opportunity to contribute to establishing Polka in the market.
- Professional development.
- Exciting challenges and a varied workday.
- A chance to work with Fish and Cow as well.
What is Polka?
Polka is a grill and café concept located on the floor above Fish and Cow. During the day, it operates as a café serving lunch. In the evening, Polka transforms into an innovative social dining experience where guests can grill their own food at one of our 11 Korean grill tables.
We look forward to hearing from you! Feel free to contact us for more information or if you have any questions. Applications are reviewed on an ongoing basis.
Contact information and application:
General Manager
Anna Caroline Rusdal
dl@bytango.no