Fish & Cow - Råvarer i sesong

Nyt kortreiste råvarer tilberedt på en måte som fremhever naturlige smaker, i avslappede omgivelser.

Fish Cow Naeringsliv
Gladmat Ikon 2024

Næringslivslunsjen 2024

Tradisjonen tro fyller vi hele Fish & Cow med den superhyggelige Næringslivslunsjen. Ta med deg kollegaer, kunder og samarbeidspartnere til en perfekt avslutning på uka. Du møter mange av Gladmat sine gode partnere, vi får servert nydelig mat og det blir topp underholdning med fantastiske Britt-Synnøve Johansen.

Restauranten lager i stand egen vinpakke til kr. 595,- som kjøpes på stedet, eller velg helt selv hva du ønsker å drikke til menyen.

Pris: 980,- per pers

inkludert aperitif, nydelig tre-retters meny og underholdning

Dato: 28.06
Kl: 13:00

Menyen på vårt brasseri består av gode råvarer i sesong – servert på en uhøytidelig måte. Både porsjon og smak skal være raus, og du skal se hva du spiser.

Vårt brasseri har et solid utvalg av drikke som garantert vil falle i smak hos selv den kresne gane. Vi er stolte av å ha dyktige servitører som gjør sitt beste for at du som gjest skal kunne slappe av og nyte god mat og god drikke i en avslappet atmosfære.

English menu at the two last pages.

La deg friste av smakfulle retter med lokale råvarer, tilberedt med inspirasjon fra ulike verdensdeler!

Gled dine kjære med en smaksopplevelse utenom det vanlige.

Et brasseri er fransk for et spisested med à la carte meny, god plass og en relativt uformell tone. Og det er også intensjonen her: Gode porsjoner av mat det går an å kjenne igjen på tallerkenen, og med et vinkart som vitner om visse ambisjoner.

– Stavanger Aftenblad

FishCow symbol blue
3

Catering

Denne formen for catering er å fungere som mellommann mellom kjøkkenpersonalet og klienten når du planlegger et internt arrangement. Deres ansvarsområder inkluderer: menydesign og klargjøring, oppsett av bord, bankettarrangement, levering av dekorasjoner, samt arrangering av bemanning etter behov.

2

Selskaper

Vi tilbyr en unik opplevelse for private arrangementer. Uansett om det er bryllup, møter eller utdrikningslag, er vårt sted det perfekte valget for å feire spesielle øyeblikk. Når det gjelder mat, kan vi tilby en variert meny som passer til enhver smak. Våre dyktige kokker er dedikerte til å lage kulinariske mesterverk som vil glede dine gjester. Vi tilpasser menyen etter dine preferanser og sørger for at alle får en uforglemmelig smaksopplevelse.

1

Take away

I tillegg til vårt brede utvalg av arrangementer, tilbyr vi også en spesiell form for takeaway som du ikke finner andre steder.

Vår take away-meny er skreddersydd for å tilfredsstille smaksløkene dine og lar deg nyte våre deilige retter i komforten av ditt eget hjem eller på et annet passende sted. Vi forstår at det kan være tider der du ønsker å feire eller nyte maten vår uten å være til stede på restauranten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ikke søppelpost! Les vår personvernerklæring for mer informasjon

Våre konsepter

Call Now Button