Tango - Essensen av Fine Dining

I hjertet av Stavanger, representerer Tango essensen av minimalisme når det gjelder fine dining. I vår avslappede og intime atmosfære ønsker vi alltid våre gjester velkommen med et smil.

Meny

  • Tangomeny 14 serveringer 1950,-

    I tillegg til vår faste meny vil du ha muligheten til å legge til ekstraretter om du ønsker det.

  • Vinpakke 1800,-

    Klassisk/oppgradert.

Lørdagslunch

  • 4 serveringer 750,-

  • Vinpakke/ flaske champagne 750,-

Allergi/vegetar/vegan?
Fint om du gir beskjed på forhånd.

I tillegg til vår faste meny vil du ha muligheten til å legge til ekstraretter om du ønsker det.

Vi har til enhver tid noen ekstra-retter du kan bygge ut menyen med. Gjeldende priser gjelder frem til 1. jan 2024.

Gled dine kjære med en smaksopplevelse utenom det vanlige.

There’s a feeling of exclusivity to dining at Tango, where the intimate space and décor gives off cool ‘Mad Men’ vibes; the leather swivel chairs are particularly comfortable. The attractive dishes on the set menu are served and explained by the chefs themselves and feature seasonal ingredients in creative preparations. Wine pairings are well thought-out and service is attentive and charming.

– Michelin guide

michelin tango
3

Catering

Denne formen for catering er å fungere som mellommann mellom kjøkkenpersonalet og klienten når du planlegger et internt arrangement. Deres ansvarsområder inkluderer: menydesign og klargjøring, oppsett av bord, bankettarrangement, levering av dekorasjoner, samt arrangering av bemanning etter behov.

2

Selskaper

Vi tilbyr en unik opplevelse for private arrangementer. Uansett om det er bryllup, møter eller utdrikningslag, er vårt sted det perfekte valget for å feire spesielle øyeblikk. Når det gjelder mat, kan vi tilby en variert meny som passer til enhver smak. Våre dyktige kokker er dedikerte til å lage kulinariske mesterverk som vil glede dine gjester. Vi tilpasser menyen etter dine preferanser og sørger for at alle får en uforglemmelig smaksopplevelse.

1

Take away

I tillegg til vårt brede utvalg av arrangementer, tilbyr vi også en spesiell form for takeaway som du ikke finner andre steder.

Vår take away-meny er skreddersydd for å tilfredsstille smaksløkene dine og lar deg nyte våre deilige retter i komforten av ditt eget hjem eller på et annet passende sted. Vi forstår at det kan være tider der du ønsker å feire eller nyte maten vår uten å være til stede på restauranten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ikke søppelpost! Les vår personvernerklæring for mer informasjon

Våre konsepter

Call Now Button