<< Tilbake til nyheter

Stavanger Vinfest 2024 hos POLKA, Fish & Cow og Tango

13-16 mars skjer vårens flotteste eventyr i Stavanger, nemlig Stavanger Vinfest 2024. Hos POLKA og Tango er vi heldige å få storfint besøk.

Store ting skjer hos byTango huset under Stavanger Vinfest 2024. Vi får besøk av to store og spennende produsenter, som vil gi våre gjester noen unike smaksopplevelser. I tillegg er vi med på Vintoget og The Lunch. Se programmet og kjøp billetter nedenfor:

13. mars Vintoget

Vintoget er Stavanger Vinfest sitt mest populære event. Her samles flere hundre gjester i vintog-grupper over hele byen og går mellom restauranter og barer for å smake på vin og mat.

Vår rett på Fish & Cow til alle gruppene som kommer er smakt opp mot en av Balthasar Ress sine Pinot Noir for en skikkelig deilig mat og vin-paring.

Matrett: Bakt Skrei, stekt og marinert shitake med soppsaus
Vin
: Balthasar Ress Rheingau Pinot Noir 2022

Allergier: fisk, gluten, egg, sennep, sulfitt

Les mer og kjøp billett her: https://www.stavangervinfest.no/vintoget/

14. mars The Lunch

Det ultimate samarbeids-eventet under Stavanger Vinfest 2024! Alle restaurantene som er med på Stavanger Vinfest, skal sammen lage DEN ENESTE LUNCHEN DU MÅ FÅ MED DEG i 2024.

Vi sender våre beste fra kjøkkenet Runar Helgeland og Truls Hamra, sammen med Alton Scott og Kira Fjelltun blir dette et flott felleskap og en fin arena for byens beste kokker og servitører!
Dette er en Tango inspirert servering, vi er nr 8 i rekken med første kjøttrett.

Matrett: Vaktel med rødbet og grønnkål, pomme aligot og vaktelsjy
Vin: Balthasar Ress Caviar Pinot Noir 2018

Allerigier : melk, gluten, sennep, sulfitt

Les mer og kjøp billett her: https://www.stavangervinfest.no/thelunch/

POLKA Vinfest 14 mars meny

14. mars winemakers dinner POLKA x Christian Ress fra Balthasar Ress.

Alton har samarbeidet med kjøkkenet for å sette sammen en leken meny som får frem det beste fra kjøkken og grillene som gir en fantastisk måltidsopplevelse. Her har vi fått æren av å få inn selveste Christian Ress fra Balthasar Ress. Menyen blir som følger:

Plasser kjøpes i forkant og vi har satt taket på 40 gjester denne dagen!
Pris: 1450,-
Dato: 14 mars
Tidspunkt: 20:00 – 22:30

Kjøp billetter her: https://ebillett.no/90047800000000

TANGO Vinfest 15 mars meny

15. mars Tango x Gusbourne winemakers dinner med selveste Steve Kirkham fra Gusbourne

Runar og Alton hos oss setter sammen en Tango meny for denne kvelden med et flott utvalg av Gusbourne sine viner. Dette blir en helaften som rammer inn Stavanger vinfest 2024 for oss med et stjernespekket lag! Tango pleier normalt sett ikke være med på Vinfesten, men har gjort et unntak i år – og her får man virkelig valuta for pengene, så dette er en happening man ikke vil gå glipp av. Mer info om Gusbourne kan du lese her: https://www.gusbourne.com/. Menyen blir som følger:

Biletter ligger ute for salg og her er det begrensede plasser, taket er satt til 20 gjester.
Pris: 2500,-
Dato: 15. mars
Tidspunkt: 19:00 – 22:30

Kjøp billetter her: https://ebillett.no/90047800000000


Del:

Andre nyheter

Fish & Cow Barsjef

Vi søker ny Barsjef til Fish & Cow

ByTango er fellesbetegnelsen på våre tre restauranter i Torgterrassen i Stavanger Sentrum. Vi søker deg som er en erfaren og sulten bar-sjef til å utvikle baren videre, og skape magiske øyeblikk for våre gjester.

Les mer

Polka – Nye kokker = nye ideer 💡

Nye kokker tar med seg nye ideer og da blir det nye retter på menyen også! Vi har lagt til flere gode lunchretter, noen kalde og noen varme! Frisk ceviche, varm og god fiskegrateng og nye smørbrød, for å nevne noe. Kom gjerne innom for en chai-te eller cappuchino i cafeen!

Les mer

Våre konsepter

Call Now Button