POLKA Grill & Spiseri - i hjertet av Stavanger

Hos POLKA Grill & Spiseri nyter dere det ultimate sosiale måltidet. Vi tar hånd om detaljene, du setter ditt personlige preg for den perfekte finishen.

Matrettene består av forskjellige typer kjøtt og sjømat, samt et spennende utvalg av tilbehør. Våre kokker tilbereder ingrediensene og råvarene, og du setter ditt personlige preg på måltidet. 

Hos POLKA Grill & Spiseri har vi både lunsj meny og middag/grill meny – så her er det mat for enhver anledning. Bla deg gjennom menyen og bli fristet av utvalget 🤤

La deg friste av smakfulle retter med lokale råvarer, tilberedt med inspirasjon fra ulike verdensdeler.

Vi har også et stemningsfullt møterom med moderne utstyr og fasiliteter for deg som ønsker å booke lokaler for større arrangement. 

 

🥩 + 🔥 + 🍸 = 😊

3

Catering

Denne formen for catering er å fungere som mellommann mellom kjøkkenpersonalet og klienten når du planlegger et internt arrangement. Deres ansvarsområder inkluderer: menydesign og klargjøring, oppsett av bord, bankettarrangement, levering av dekorasjoner, samt arrangering av bemanning etter behov.

2

Selskaper

Vi tilbyr en unik opplevelse for private arrangementer. Uansett om det er bryllup, møter eller utdrikningslag, er vårt sted det perfekte valget for å feire spesielle øyeblikk. Når det gjelder mat, kan vi tilby en variert meny som passer til enhver smak. Våre dyktige kokker er dedikerte til å lage kulinariske mesterverk som vil glede dine gjester. Vi tilpasser menyen etter dine preferanser og sørger for at alle får en uforglemmelig smaksopplevelse.

1

Take away

I tillegg til vårt brede utvalg av arrangementer, tilbyr vi også en spesiell form for takeaway som du ikke finner andre steder.

Vår take away-meny er skreddersydd for å tilfredsstille smaksløkene dine og lar deg nyte våre deilige retter i komforten av ditt eget hjem eller på et annet passende sted. Vi forstår at det kan være tider der du ønsker å feire eller nyte maten vår uten å være til stede på restauranten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

🥩 + 🔥 + 🍸 = 😊

Vi sender ikke søppelpost! Les vår personvernerklæring for mer informasjon

Våre konsepter