Din suksess i rollen avhenger av din evne til å selge, være kreativ og løsningsorientert.
Du er også ansvarlig for å nå Polka sine salgsbudsjetter, holde kostnader innenfor budsjett sammen med daglig leder for Fish & Cow AS.
Om Stillingen
- Sted: Stavanger sentrum skagen 3
- Stillingsprosent: 100%
- Arbeidstid: Dagtid og et par kvelder i uken, samt helg. (Turnus avtales)
Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:
- Å være ansiktet utad for Polka.
- Være med å skape en plass der gjester trives og kommer tilbake.
- Å hjelpe gjester bak og foran disken.
- Servering ved bordene.
- Å kunne jobbe selvstendig, men også å kunne delegere oppgaver når du jobber sammen med andre.
- Ansvar for å holde områdene som brukes ryddig og rene.
- Preppe opp mat som står på menyen, der mye er gjort av kokkene på huset.
- Holde oversikt over bestillinger og bookinger.
Vi ser etter deg som:
- Har erfaring med salg og gjestehåndtering.
- Er engasjert, liker å snakke med nye mennesker og byr på seg selv.
- Setter gjesten i fokus hver gang og forstår viktigheten med å alltid justere seg til ulike situasjoner.
- Er pålitelig, ansvarsbevisst og positiv.
- Er strukturert, du foretrekker orden og system
- Er proaktiv, selvgående og effektiv.
- Bruker sosiale medier for å booste synligheten på bedriften daglig.
Hva tilbyr vi:
En fantastisk arbeidsplass midt i stavanger sentrum, som er en potensiell møteplass for studenter, familier og alle som ønsker å besøke oss.
Et unikt konsept i Stavanger.
Bratt læringskurve med dyktige mennesker som jobber på huset, der man får mye forskjellige arbeidserfaring innenfor serveringsbransjen og kjøkken.
Spennende utfordringer og variert arbeidshverdag.
Være med å bidra til at Polka får sin plass på markedet.
Vi ønsker at den rette kandidaten begynner så snart som mulig, men håp for opplæring i August. Intervjuer vil gjennomføres fortløpende. Lønn etter avtale.
Hva trenger vi?
CV med bilde
- Liste med profesjonelle referanser
- Må kunne snakke et til skandinavisk språk tillegg til norsk
Vi vurderer søknader fortløpende og fjerner stillingsannonsen når rollen er besatt.
Vi oppfordrer alle som er interesserte til å søke nå og starte dialogen!
Om arbeidsgiveren:
Polka grill og spiseri er et spennende nytt konsept som ble etablert i 2023, hvor man tilbyr fantastiske lokale råvarer som gjestene selv kan grille på egne grill-bord. Polka har også et kafekonsept på dagtid som er tilknyttet Stavanger Torgterasse. Polka er med i Fish & Cow AS, 3 restauranter under samme AS. Fish & Cow- vårt brasseri på kveld og vår Michelin anbefalte restaurant Tango. 3 ulike konsept under samme tak.
Har du spørsmål?
Ta kontakt med Anna Caroline Rusdal mail : dl@bytango.no
Vi gleder oss til å høre fra deg!