Polka Grill og Spiseri søker ny 100%til å bli med i teamet hos Fish & Cow AS.

Din rolle som fungerende restaurantsjef/vert blir helt avgjørende for bedriftens suksess, med god støtte av en solid organisasjon. Du blir ansvarlig for den daglige driften, der gjesteopplevelse og salg er det absolutt viktigste for at Polka skal kunne vokse. På den måten bidrar du til å gjøre førstegangskunder til lojale og tilbakevendende gjester.

Din suksess i rollen avhenger av din evne til å selge, være kreativ og løsningsorientert.
Du er også ansvarlig for å nå Polka sine salgsbudsjetter, holde kostnader innenfor budsjett sammen med daglig leder for Fish & Cow AS.

Om Stillingen

  • Sted: Stavanger sentrum skagen 3
  • Stillingsprosent: 100%
  • Arbeidstid: Dagtid og et par kvelder i uken, samt  helg. (Turnus avtales)

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Å være ansiktet utad for Polka.
  • Være med å skape en plass der gjester trives og kommer tilbake.
  • Å hjelpe gjester bak og foran disken.
  • Servering ved bordene.
  • Å kunne jobbe selvstendig, men også å kunne delegere oppgaver når du jobber sammen med andre.
  • Ansvar for å holde områdene som brukes ryddig og rene.
  • Preppe opp mat som står på menyen, der mye er gjort av kokkene på huset.
  • Holde oversikt over bestillinger og bookinger.

Vi ser etter deg som:

  • Har erfaring med salg og gjestehåndtering.
  • Er engasjert, liker å snakke med nye mennesker og byr på seg selv.
  • Setter gjesten i fokus hver gang og forstår viktigheten med å alltid justere seg til ulike situasjoner.
  • Er pålitelig, ansvarsbevisst og positiv.
  • Er strukturert, du foretrekker orden og system
  • Er proaktiv, selvgående og effektiv.
  • Bruker sosiale medier for å booste synligheten på bedriften daglig.

Hva tilbyr vi:

En fantastisk arbeidsplass midt i stavanger sentrum, som er en potensiell møteplass for studenter, familier og alle som ønsker å besøke oss.

Et unikt konsept i Stavanger.  

Bratt læringskurve med dyktige mennesker som jobber på huset, der man får mye forskjellige arbeidserfaring innenfor serveringsbransjen og kjøkken.

Spennende utfordringer og variert arbeidshverdag.

Være med å bidra til at Polka får sin plass på markedet.

Vi ønsker at den rette kandidaten begynner så snart som mulig, men håp for opplæring i August. Intervjuer vil gjennomføres fortløpende. Lønn etter avtale.

Hva trenger vi?

CV med bilde

  • Liste med profesjonelle referanser
  • Må kunne snakke et til skandinavisk språk tillegg til norsk

Vi vurderer søknader fortløpende og fjerner stillingsannonsen når rollen er besatt.
Vi oppfordrer alle som er interesserte til å søke nå og starte dialogen!

Om arbeidsgiveren:

Polka grill og spiseri er et spennende nytt konsept som ble etablert i 2023, hvor man tilbyr fantastiske lokale råvarer som gjestene selv kan grille på egne grill-bord. Polka har også et kafekonsept på dagtid som er tilknyttet Stavanger Torgterasse. Polka er med i Fish & Cow AS, 3 restauranter under samme AS. Fish & Cow- vårt brasseri på kveld og vår Michelin anbefalte restaurant Tango. 3 ulike konsept under samme tak.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Anna Caroline Rusdal mail : dl@bytango.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del:

Andre nyheter

Polka – Nye kokker = nye ideer 💡

Nye kokker tar med seg nye ideer og da blir det nye retter på menyen også! Vi har lagt til flere gode lunchretter, noen kalde og noen varme! Frisk ceviche, varm og god fiskegrateng og nye smørbrød, for å nevne noe. Kom gjerne innom for en chai-te eller cappuchino i cafeen!

Les mer

Våre konsepter

Call Now Button