TANGO: Tango representerer essensen av minimalisme når det gjelder fine dining, og befester stadig sin sterke posisjon i Stavanger. POLKA: I 2023 åpnet vi dørene til vårt nye spisested «Polka» som har vist at konseptet med at kundene selv får grille våre fantastiske råvarer, har sin rett i Stavanger. Fish&Cow er vår tradisjonsrike restaurant med en lun atmosfære og nydelige retter, satt sammen med fokus på lokale råvarer.
Felles for alle stedene i byTango sine restaurant-konsept er baren på Fish&Cow. Her produseres drinker og forfriskninger til alle restaurantene, til vår stemningsfylte bar lounge foran peisen på Fish & Cow, og til uteserveringen.
Vi søker deg som er en erfaren og sulten bar-sjef til å utvikle baren videre, og skape magiske øyeblikk for våre gjester.
Stilling: Barsjef
Ansvarsområder
1. Lede daglige operasjoner ved baren.
2. Videreutvikle baren og implementere nye cocktailmenyer.
3. Utvikle alkoholfrie «pakker» tilpasset menyene, med hovedvekt på tango.
4. Opplæring og veiledning av bartendere og annet barpersonale.
5. Sikre høy standard for service og gjestetilfredshet.
6. Overvåke lagerbeholdning, bestille varer og håndtere leveranser.
7. Opprettholde høy standard for renslighet og orden ved baren.
8. Ansvarlig for å overholde helse- og sikkerhetsstandarder.
9. Være en foregangsperson for godt humør, godt samarbeid og god stemning.
Kvalifikasjoner:
1. Minimum 3 års erfaring som bartender eller barsjef.
2. Erfaring med cocktail- og drikkevareledelse.
3. Over gjennomsnittet interessert i vin, gjerne med dokumentert utdanning innen faget.
4. Ledelseserfaring og evne til å motivere teamet.
5. Sterke mellommenneskelige ferdigheter og god kundeservice.
6. Kunnskap om alkohollover og ansvarlig skjenking.
7. Evne til å jobbe fleksible timer, med hovedvekt på kvelder og helger.
Søknadsprosess:
Send en CV og en kortfattet søknad til sven@bytango.no innen 10. mars.
Merk emnefeltet med «Søknad Barsjef».
Kontaktperson:
Sven Ledaal, forretningsutvikler ByTango
tel : 47 99 4000
Vi ser frem til å motta din søknad og vurderer kandidater for intervju løpende.