Polka grill og spiseri er et spennende nytt konsept som ble etablert i 2023, hvor man tilbyr fantastiske lokale råvarer som gjestene selv kan grille på egne grill-bord. Polka har også et kafekonsept på dagtid som er tilknyttet Stavanger Torgterasse.
Vi er på jakt etter en utadvendt person med relevant erfaring fra servicebransjen:
- En som er serviceminded, smilende og legger stor vekt på gjestens matopplevelse.
- Liker å jobbe i høyt tempo og med menyer som varierer daglig.
- Og at du kan minst et skandinavisk språk og engelsk.
Arbeidsoppgaver og ansvarsområder
- Å hjelpe kunder bak disken.
- Servering ved bordene.
- Å kunne jobbe selvstendig, men også å kunne delegere oppgaver når du jobber sammen med andre.
- Ansvar for renhold i restauranten.
- Holde oversikt over bestillinger.
- Du må også være villig til å jobbe dag- og kveldskift.
Hva tilbyr vi:
- Spennende utfordringer og variert arbeidshverdag.
- Være med å bidra til at Polka får sin plass på markedet.
- Du er tilknyttet Fish and Cow og kan få muligheten å jobbe der også.
Hva er Polka?
Polka er et grill- og kafékonsept som ligger i etasjen over Fish and Cow. På dagtid er det en kafé som serverer lunsj. På kveldstid forvandles Polka til en innovativ sosial dining-opplevelse hvor gjester kan grille sin egen mat på ett av våre 11 koreanske grillbord.
Vi gleder oss til å høre fra deg!
Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller dersom du har noen spørsmål. Søknader blir vurdert fortløpende.
Kontaktinformasjon og søknad sendes til
Daglig leder
Anna Caroline Rusdal
dl@bytango.no
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Polka Grill and Eatery is an exciting new concept established in 2023, offering fantastic local ingredients that guests can grill themselves at their own grill tables. Polka also features a café concept during the day, located at Stavanger Torgterrasse.
We are looking for an outgoing person with relevant experience in the service industry and a professional certificate in serving:
- Someone who is service-minded, friendly, and prioritizes creating an exceptional dining experience for guests.
- Enjoys working in a fast-paced environment with daily changing menus.
- Is fluent in at least one Scandinavian language and English.
Responsibilities and tasks:
- Assisting customers at the counter.
- Serving at the tables.
- Working independently and delegating tasks when working with others.
- Ensuring the cleanliness of the restaurant.
- Managing orders and keeping track of them.
- Being willing to work both day and evening shifts.
What we offer:
- Exciting challenges and a varied workday.
- The opportunity to help establish Polka in the market.
- The chance to work with Fish and Cow as well.
What is Polka?
Polka is a grill and café concept located on the floor above Fish and Cow. During the day, it operates as a café serving lunch. In the evening, Polka transforms into an innovative social dining experience where guests can grill their own food at one of our 11 Korean grill tables.
We look forward to hearing from you! Feel free to contact us for more information or if you have any questions. Applications are reviewed on an ongoing basis.
Contact information and application:
General Manager
Anna Caroline Rusdal
dl@bytango.no