<< Tilbake til nyheter

Polka – Nye kokker = nye ideer 💡

Nye kokker tar med seg nye ideer og da blir det nye retter på menyen også! Vi har lagt til flere gode lunchretter, noen kalde og noen varme! Frisk ceviche, varm og god fiskegrateng og nye smørbrød, for å nevne noe. Kom gjerne innom for en chai-te eller cappuchino i cafeen!

Vi tilrettelegger for teambuilding 👫

Hos oss tilrettelegger vi for teambuilding, ulike møtepakker og aktiviteter. Vi har flere tilbud for møtevirksomhet, der våre lokaler har det du trenger: Du får tilgang til skjerm og kamera, og du kan velge mellom både store eller mer private lokaler. Vi holder vinsmakinger med ulike temaer, hva er du nysgjerrig på? I byTango familien er vi 3 restauranter som kan arrangere aktiviteter på kryss av etasjene og konseptene, vi lager pakker som passer utenom de vanlige.

Ta kontakt om det frister!

Ny kollega og leder på kjøkkenet!

Johannes Jakobsen gikk i lære hos oss på Fish & Cow for noen år siden. Han mestret elementene på kjøkkenet, og tok med seg gode opplevelser fra Jospergrillen på Fish & Cow, og perfeksjonismen på Tango videre. Etter en periode på egne bein med nye erfaringer på kjøkkenet, er han nå kommet tilbake for å bidra til å forme POLKA videre sammen med oss. Vi gleder oss til nye opplevelser sammen med Johannes, som allerede har satt sitt preg på kjøkkenet.

🎉 Food & Fun 21. – 24. februar 🎉

Festivalen har sitt utspring fra Reykjavik, Island, der Siggi Hall har invitert toppkokker fra hele verden, og invitert dem inn til restauranter i byen, for å lage en gastronomisk lekegrind! Nå har Gladmat gått i spissen og arrangerer i år den første «Food and Fun Stavanger». Her samarbeider Gladmat med 10 restauranter og 10 toppkokker fra hele verden, som lager en leken meny for 900,- som restaurantene selv har drikke anbefalninger til. Polka er en av disse 10 restaurantene.

Onsdag til Lørdag arrangerer vi Food & Fun hos oss på POLKA!

Viktor Ørn Andresson kommer til oss og lager en flott meny med sesongens råvarer! Viktor har en 3.plass i Bocuse d`or fra 2017, vunnet Nordisk mesterskap 2014, og har flere utmerkelser med det Islandske kokkelandslaget. Han har også jobbet flere steder i Europa med michelin stjerne, og driver i dag sine egne steder i Reykjavik. Dette blir ei uforglemmelig uke i våre lokaler.
Bookingene er startet og en av dagene er allerede fullbooket! Book food & fun idag

Del:

Andre nyheter

Fish & Cow Barsjef

Vi søker ny Barsjef til Fish & Cow

ByTango er fellesbetegnelsen på våre tre restauranter i Torgterrassen i Stavanger Sentrum. Vi søker deg som er en erfaren og sulten bar-sjef til å utvikle baren videre, og skape magiske øyeblikk for våre gjester.

Les mer

Tango representert i Kokke-OL

Vår kjøkkensjef Runar Helgeland er nå, sammen med Det Norske kokkelandslaget, i sine siste forberedelser før IKA Culinary Olympics i Stuttgart 2. – 7. februar. – Kokke OL!

Les mer

Våre konsepter

Call Now Button