<< Tilbake til nyheter

Tango representert i Kokke-OL

Vår kjøkkensjef Runar Helgeland er nå, sammen med Det Norske kokkelandslaget, i sine siste forberedelser før IKA Culinary Olympics i Stuttgart 2. – 7. februar. – Kokke OL!

Tango restaurant er representert i Kokke-OL

Vår kjøkkensjef Runar Helgeland er nå, sammen med Det Norske kokkelandslaget, i sine siste forberedelser før IKA Culinary Olympics i Stuttgart 2. – 7. februar. – Kokke OL! Norge er regjerende mester og Runar har sammen med laget ligget i hardtrening. Annenhver uke har de hatt samlinger og gjennomkjøringer i Oslo for å terpe på detaljer over lengre tid.

På Tango Restaurant er det Runar som får bruke sin kreativitet i menyen 🤌🏽 Inspirasjon og utvikling av lokale råvarer står i fokus. Vi heier og krysser fingrene for Runar og resten av det norske landslaget!

Norgesmesterskap for servitør lærlinger

Kira Fjelltun Moen er kvalifisert til NM for servitørlærlinger 16. og 17. februar. Kira er på sitt første år i læretiden hos oss, og har kun vært lærling i 7 måneder! Dette alene er en flott bragd, og vi er kjempestolte over Kira sin innsats og dedikasjon for faget. For et Talent! I NM er det 2 servitørlærlinger på hvert lag, og vi samarbeider med Spildr sjømatrestaurant for trening og oppfølging inn mot konkurransen. Vi håper dere heier på de unge lovende sammen med oss!

JGS 6222

💕Valentines day 💕

Vi feirer kjærligheten på alle våre 3 restauranter!
Perfekt anledning for å unne seg selv og den du er glad i en liten ekstra påskjønnelse! Stikk av fra hverdagens mas, og hygg deg med maten over grillen på POLKA, nyt en bedre middag med din kjære på Fish&Cow eller ta den helt ut med en romantisk opplevelse du husker på Tango restaurant. Vi tilrettelegger for dere!

Del:

Andre nyheter

Fish & Cow Barsjef

Vi søker ny Barsjef til Fish & Cow

ByTango er fellesbetegnelsen på våre tre restauranter i Torgterrassen i Stavanger Sentrum. Vi søker deg som er en erfaren og sulten bar-sjef til å utvikle baren videre, og skape magiske øyeblikk for våre gjester.

Les mer

Våre konsepter

Call Now Button